Over ons

Dé sportsbar van Limburg!

Sportsbar Pala

Sportsbar Pala is dé sportsbar van Limburg gelegen in Venray! Wij zijn ervan overtuigd dat sport een grote gezelligheidsfactor heeft die mensen samenbrengt. Wij streven dan ook naar gezelligheid en verbondenheid door onder het genot van een hapje en drankje al het sportaanbod te realiseren dat jij wilt aanschouwen!


Wat is er nu leuker dan sport kijken? Je favoriete sportwedstrijden kijken na een potje padel of pickleball op één plek!


Van het WK Voetbal tot Dressuur Paardrijden, bij ons zit je comfortabel om alle sporten te volgen!


Wedstrijd gewonnen of verloren? Maak nog iets van die derde helft! Bij ons win je altijd

SPORTSBAR

Pala?!

Vanwaar de naam ‘pala’? In de jaren 70 werden de eerste rackets om een variant van padel mee te spelen op de markt gebracht. Houten rackets in de vorm van een schep die in de Verenigde Staten gemaakt werden genaamt ‘pala’. Als snel gingen spelers met deze rackets padel spelen en werd het racket langzaam veranderd tot het ‘padel racket’ zoals we deze vandaag de dag op 3 verschillende manieren kennen: het ronde racket, het druppelvormige racket en het diamantgevormde racket!


De ‘pala’ heeft alles waar wij voor staan: een sportervaring op Amerikaanse manier waarbij we sport aanbieden, faciliteren en we luisteren naar de wensen die onze gasten hebben op het gebied van sport en horeca!

Making memories!